branding pentru afacerea ta

Logo - Simbolul afacerii

Este primul pas pentru a face cunoscută compania dumneavoastră. Chiar dacă pare simplu, alegerea și crearea unui logo potrivit în funcție de business este foarte importantă și dacă este făcut cum trebuie va atrage clienții mai ușor. Un logo este făcut să fie văzut de la distanță pe un banner sau pentru a fi imprimat pe tricouri și nu numai, este o parte a brandului tău și împreună cu produsele sau serviciile de calitate pe care le oferi poate deveni o mândrie pentru public să fie asociat cu acesta.

sloganul afacerii tale

Slogan - Trebuie reținut

De multe ori se intamplă să știm sloganul unei campanii sau jingle-ul și ne ambiționam să ne aducem aminte cu ce brand este asociat. Sunt multe lucruri pe care o companie le reinventează cu timpul, dar de foarte puține ori sau deloc logo-ul și sloganul. Acestea sunt strategii de marketing și branding, adoptate pentru a ține aproape publicul dedicat al brandului respectiv. Dacă vă doriți o publicitate sustenabilă în timp trebuie să luați în considerare importanță brandingului, chiar dacă aria dumnevoastră este nișată.

marketing pentru afacerea ta

Online Marketing

Site-ul, logo-ul și slogan-ul au fost făcute, dar vrei să ajungi mai repede la un număr mare de clienți? Start-upurile și companiile la început de drum nu au fonduri pentru a se susține ani de zile fără niciun profit și știm asta din proprie experiență, de aceea trebuie rapid să ajungeți la potențialii dumneavoastră clienți pentru a le arăta produsul de care aveau nevoie, poate chiar în momentul oportun. Putem să începem campanii de publicitate pe rețelele de socializare și în funcție de fondurile alocate pentru marketing putem ajunge până la a face colaborări cu youtube-ri și nu numai.

Influența-Acțiune pe care o persoană o exercită asupra alteia (deliberat, pentru a-i schimba caracterul, evoluția, sau involuntar, prin prestigiul, autoritatea, puterea de care se bucură).

Lasă-te influențat de aceia care contează. Găsește-ți permanent oameni mai buni care să te influențeze pozitiv.

Tel:
0724657399

E-mail:
office@zozsolutions.ro
mihaizorila@zozsolutions.ro