Mihai Andrei Zorila recrutare

Zorilă Mihai Andrei

Este tentant să pui ceva înainte de numele tău. Ar putea fi ing., ceo. sau co-founder, ar putea fi orice pentru că într-un start-up tu ești cel care își alege ce funcție va ocupa și ce sarcini își asumă. Eu am preferat să nu pun nimic și asta nu este din pură modestie, ci din cauza faptului că sunt ca unii dintre voi. Îi caut pe cei ca mine, care vor să învețe, care vor să reușească și își doresc să demonstreze ceva lor sau societății. Nu vă lăsați intimidați de greutățile ce vor apărea la început, cu cât suntem mai mulți cu atât o să ne putem specializa pe mai multe arii și în final vom reuși ce ne-am propus.


Hai la noi!

Influența-Acțiune pe care o persoană o exercită asupra alteia (deliberat, pentru a-i schimba caracterul, evoluția, sau involuntar, prin prestigiul, autoritatea, puterea de care se bucură).

Lasă-te influențat de aceia care contează. Găsește-ți permanent oameni mai buni care să te influențeze pozitiv.

Casey Neistat motto

Casey Neistat - motto

"I have my Snapchat set so, anybody can send me snaps, like people I don`t know, strangers and stuff. And the snap that I get the most are from people and it just says bored or it`s like a selfie of them and they are like bored, nothing to do. How are this many people that have all this time and no way to occupy it? You could build a city with all the free time that people spend sitting around being bored, sending me snaps of themselves sitting around being bored..."


Youtube Channel

Echipa este formată numai din tineri și a fost creată în 2017. Este un start-up și avem curajul să susținem acest lucru chiar dacă această arie este deja abordat de nenumărate companii. Suntem diferiți și o să susținem acest lucru prin tot ceea ce vom crea. Media de vârstă a angajaților din companii precum Facebook, LinkedIn, Google, Apple este între 27 și 31 de ani și asta ne confirmă faptul că performanța și inovarea nu are vârstă.

ai o idee si vrei echipa

Ai o idee dar nu ai o echipă?

Promovăm și ne folosim o parte din timp pentru a susține un mic incubator de idei. Mic, dar cu cele mai "speciale" aplicații ce vor fi parte a viitorului online sau offline. Te putem susține și sprijinii pentru ca ideea ta să nu ajungă un basm, ci să scrie istorie.






Tel:
0724657399

E-mail:
office@zozsolutions.ro
mihaizorila@zozsolutions.ro